Herborist Kruiden Voedingsadvies Kanker Vaccinatie Consult
Vaccinatie RIVM de Werzaamheid van Vaccinaties

Mazelen vaccinatie door RIVM geïntroduceerd nadat gevaren reeds verdwenen waren

Werkzaamheid van vaccinaties is nergens ter wereld aangetoond

Herborist Lars van Hemmen

Bewijs dat vaccinaties werkzaam zijn ontbreekt.

Ik heb nergens ter wereld ook maar één degelijke studie kunnen vinden die overeind blijft als het gaat om de werkzaamheid van een vaccinatie. Er zijn nergens een dubblind placebo gecontroleerde studies te vinden van een vaccinatie, waaruit blijkt dat deze werkt, voordat de vaccinatie op de markt is gebracht. Geen medicijn mag zonder deze studies op de markt gebracht worden. Vaccinaties voor baby’s en opgroeiende kinderen, juist de kwetsbaarste groep, mogen wel zonder deze studies op de markt gebracht worden. En dan te weten dat de producenten niet aansprakelijk zijn. Men heeft blijkbaar een blind vertrouwen in de producenten en de overheid.

Heeft u wel een degelijke studie kunnen vinden dan ontvang ik deze graag van u om hem te lezen. Ik trek daarna mijn standpunt in of weerleg de studie op deze pagina.

Bron grafiek: RIVM rapport

2019, september

Wetenschappelijk bewijs dat vaccinaties werkzaam zijn niet ontvangen.

 

2020, januari

Wetenschappelijk bewijs dat vaccinaties werkzaam zijn niet ontvangen. Bevestiging World Health Organization (WHO) dat vaccinaties niet veilig zijn en er geen wetenschappelijk onderzoek is gedaan (nooit) naar de gevolgen van vaccinatieschema’s op de lange termijn en de WHO niet weet wat adjuvanten doen. Lees hier meer over de WHO en vaccinatie.

Herborist Lars van Hemmen Friesland (Sneek)
CAT collectief Alternatieve Therapeuten | Herborist Lars van Hemmen Sneek Friesland

Privacy en klachten

Ik ben sinds 2018 aangesloten bij CAT Collectief Alternatieve Therapeuten en volg hun procedures voor de AVG en klachten. Tijdens het anamnesegesprek maak ik aantekeningen op papier. Deze informatie moet ik verplicht enkele jaren veilig bewaren.

“Vrijheid bestaat in de mogelijkheid tot kiezen.”

Simone Weil (1909–1943)
Frans filosofe