AUTISME EN VACCINATIE BEWIJS
(AUTISME EN RIVM RIJKS VACCINATIE PROGRAMMA)

Autisme veroorzaakt door vaccins is reeds in het jaar 1999 door wetenschappelijk onderzoek aangetoond (T. Verstraeten), autisme wordt door vaccinaties met thimerosal/thiomersal getriggerd. Het is dan ook onlogisch te beweren dat er geen link met autisme bestaat. Het onderzoek toont de relatie met neurologische aandoeningen die ontwikkelen in autisme, ADD, ADHD, sudden deaths en meer. De inhoudsstof thimerosal (kwik, zit nog altijd in de HPV en de Griep vaccinaties) is zeer giftig voor kinderen en volwassenen, ook in kleine doseringen. Helaas zit deze stof, naast het nog veel schadelijker aluminium nog altijd in vaccins (Griepvaccin) en in vele medicijnen.

Vaccinatie en Autisme bewijs van de link, Simpsonwood (RIVM) Rijksvaccinatieprogramma RIVM Vaccinaties onveilig, uitgelekte rapporten, fraude en sudden deaths

AUTISME BIJ VACCINATIE WETENSCHAPPELIJK AANGETOOND


Voor wie nog niet weet dat vaccinaties schadelijk zijn is hier een document van de Simpsonwood bijeenkomst beschikbaar. Op deze bijeenkomst wordt het Verstraeten onderzoek naar vaccinaties en autisme, ADD, ADHD, astma, allergie besproken door de WHO, CDC, controlerende instanties en vaccin producenten.

Op deze bijeenkomst zijn het WHO, CDC (amerika), artsen, diverse producenten en gezondheidsorganisaties aanwezig. De bijeenkomst is volledig opgenomen en uitgewerkt in een transcript die via internet te downloaden is. Lees het want veel schokkender dan deze informatie is niet denkbaar. Een goede samenvatting zit in de documentaire ‘Vaccines revealed’ welke ik op aanvraag beschikbaar stel.

 

Overheid, WHO, CDC, producent en veiligheidscommisies spannen zich in om de informatie en de uitkomsten van het onderzoek te verzwijgen, te corrigeren en te manipuleren. Het transcript en de e-mail correspondentie laat zien dat de overheid en instanties informatie over vaccinaties niet openbaar maakt en de onderzoeken probeert op te poetsen en te manipuleren. Uiteindelijk worden er resultaten vervalst.

 

Vaccinaties veroorzaken hersenbeschadiging en dit leidt tot autisme.

 

Als we naar Nederland kijken dan kunnen we eenvoudig concluderen dat wij hier ook vele kinderen, inmiddels volwassen, hebben ingespoten met deze vaccinaties. Tot op heden verwijst het RIVM naar de onderzoeken van deze onbetrouwbare bronnen. Wellicht moeten we massaal overheid en de verantwoordelijken voor het schaden van de volksgezondheid achter slot en grendel opsluiten. Ook u en ik hebben vele schadelijke vaccinaties gekregen die een negatieve invloed op onze gezondheid hebben en pas op latere leeftijd ontwikkelen in allerlei vage klachten.

Autisme en Vaccinaties wetenschappelijk onderzoek (T. Verstraeten) Simpsonwood bijeenkomst

KWIK, THIOMERSAL, THIMEROSAL BOUWT OP IN HERSENEN


Kwik (Thiomersal, thimerosal of natriumethylkwikthiosalicylaat) verdwijnt snel uit het bloed, binnen een week, zodoende beweert men dat kleine beetjes kwik onschadelijk zijn. Echter heeft het belangrijktste onderzoek (Thomas Burbacher 2004) aangetoond dat kwik makkelijk door de bloed-hersenbarrière dringt en in de hersenen gaat zitten. Kwik verlaat het lichaam niet maar bouwt op in de hersenen met schadelijke gevolgen. Kwik verlaagt daarnaast het IQ in kinderen (Robert F. Kennedy Jr.). Deze informatie is niet openbaar gemaakt en wordt niet aan ouders gegeven door het RIVM of GGD.

Daarnaast is niet alleen kwik schadelijk maar ook andere inhoudsstoffen en het hele vaccinatieprogramma. Zo is er geen enkele studie naar de veiligheid van aluminium en neemt men maar aan dat het veilig is. Aluminium is een van de giftigste stoffen die we kunnen innemen. Het wordt direct in het bloed ingespoten. Er is daarnaast geen goede betrouwbare informatie over veiligheid en efficiëntie van vaccinatie.

 

RIVM Rijksvaccinatie Programma Onveilig blijkt uit Rapportage en Onderzoek door fraude van Merck in Veiligheidsonderzoeken

EENZIJDIGE BERICHTGEVING VACCINATIES


De media schrijft niets negatiefs over vaccinaties. Waarom onderzoeken naar doden, autisme en de gevolgen van vaccinaties zo eenzijdig belicht of zelfs helemaal niet belicht worden in de media is op zijn minst een vreemde gang van zaken. We horen wel over zogenaamde verschrikkelijke uitbraken van virussen (vaak veroorzaakt door gevaccineerde mensen) maar we horen niets over dode kinderen en autisme door gevolg van vaccinaties. Het zal je eigen kind maar zijn.

Over de vele rechtszaken tegen Merck, GSK (GlaxoSmithKline) en andere producenten vernemen we maar weinig tot niets in de reguliere media of pers. De aanklachten gaan over het vervalsen van veiligheidsstudies en worden gevoerd door onder andere voormalig werknemers van de producenten van vaccinaties.

Autisme door vaccinatie, het bewijs dat niemand mag zien (RIVM Rijksvaccinaties)

AUTISME EN DE LINK MET VACCINATIES, DOCUMENTEN

Nogmaals, ik kan het blijkbaar niet vaak genoeg benadrukken gezien de discussies die mijn website losmaakt over vaccinaties: het maakt mij niet uit of u uw kind wilt vaccineren of niet. Geloof mij niet, ik heb enkel een hbo-opleiding tot herborist gevolgd, ik ben geen arts. Ik voer een praktijk in Sneek waar ik mensen adviseer over het gebruik van kruiden en voeding om te genezen. Ik heb niet het streven arts te worden, ik geloof niet in die manier van benaderen van de mens en de gezondheid. Ik doe geen wetenschappelijke studies en volg enkel mijn gezond verstand. Wat ik wel belangrijk vind is dat iedereen op basis van - alle informatie - die er beschikbaar is over vaccinaties, en die we om een of andere reden, niet via media of het RIVM tot ons krijgen, een eerlijk beeld kan vormen over vaccineren en de gevaren van vaccineren. De hoeveelheid studies en infromatie neemt de laatste jaren significant toe, alsmede de rechtszaken tegen de vaccinatieproducenten en de overheid, die de vaccinaties promoot en geeft. Ook de claims die worden uitgekeerd aan ouders van kinderen die door vaccinatie autisme hebben gekregen nemen toe in aantal. Het oordeel is aan u, niet aan mij. Niet aan flauwe discussies op forums op internet. Lees het zelf, neem de tijd hiervoor en volg uw eigen verstand en gevoel. Ik geef u enkel documenten om een beter oordeel te volgen. En ja, inmiddels ben ik ervan overtuigd dat vaccineren levensgevaarlijk is, en mijn oordeel is gevormd door het lezen en bestuderen van vele studies, documentaires en standpunten van zowel voor als tegenstanders van vaccineren.

Waarschijnlijk zitten al deze onderzoekers ernaast als we de voorstanders van vaccineren mogen geloven en zijn de conclusies uit al deze studies onjuist.

 

Een sterke connectie tussen vaccinaties en autisme.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21623535

A positive association found between autism prevalence and childhood vaccination uptake across the U.S. population.

Using regression analysis and controlling for family income and ethnicity, the relationship between the proportion of children who received the recommended vaccines by age 2 years and the prevalence of autism (AUT) or speech or language impairment (SLI) in each U.S. state from 2001 and 2007 was determined. A positive and statistically significant relationship was found: The higher the proportion of children receiving recommended vaccinations, the higher was the prevalence of AUT or SLI. A 1% increase in vaccination was associated with an additional 680 children having AUT or SLI.

 

 

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/14976450

A comparative evaluation of the effects of MMR immunization and mercury doses from thimerosal-containing childhood vaccines on the population prevalence of autism.

 

CONCLUSIONS:

The results of this study agree with a number of previously published studies. These studies have shown that there is biological plausibility and epidemiological evidence showing a direct relationship between increasing doses of mercury from thimerosal-containing vaccines and neurodevelopmental disorders, and measles-containing vaccines and serious neurological disorders. It is recommended that thimerosal be removed from all vaccines, and additional research be undertaken to produce a MMR vaccine with an improved safety profile.

 

 

The cover up

https://www.naturalnews.com/055834_thimerosal_vaccines_CDC_cover_up.html

 

 

VRAAG ALS OUDER NAAR DE VEILIGHEID VAN EEN VACCIN

Vaccinaties worden bijna letterlijk opgedrongen aan ouders. Kinderartsen, consultatiebureau en mensen uit de omgevening dringen aan op vaccinatie. Vaccineren is niet verplicht. In Belgie is vaccineren wel verplicht maar ouders die een rechtszaak aanspannen winnen deze. Weinig mensen verdiepen zich goed in de inhoudsstoffen, de bijwerkingen en de veiligheid van vaccinaties. Het is vreemd te constateren dat ouders hun kinderen een injectie geven zonder te weten wat er in zit en zonder te weten welke mogelijke consequenties een vaccinatie kan hebben enkel omdat iemand zegt dat het veilig is. Ik raad daarom ouders aan zelf te vragen naar alle genoemde vaccinatie bijwerkingen aan de persoon die de vaccinatie geeft. Vraag ook naar de inhoudsstoffen, het merk en de producent van het vaccin.

Het is ook goed om te weten dat er geen enkele echte placebo gecontroleerde onafhankelijke studie is gedaan naar de veiligheid van vaccinaties. Geen enkel medicijn zou op deze wijze op de markt belanden maar we geven deze vaccinaties met blind vertrouwen aan onze kinderen.

AUTISME EN ANDERE AANDOENINGEN DOOR VACCINATIES

Voor iedereen die ze wil zien heb ik documentaires te leen. Deze documentaires geven een goed beeld van de mogelijke gevaren van vaccinaties. De documentaires ‘Vaccines revealed’, ‘Thruth about vaccines’ en de omstreden documentaire ‘Vaxxed’, totaal iets meer dan 30 uur informatie. Wilt u zich verdiepen in vaccinaties dan kunt u even contact opnemen. U kunt zich op de website van vaccines revealed ook aanmelden en zelf de documentaires gratis bekijken.

 

Op internet is erg veel informatie van zowel voor als tegen te vinden. Onderstaande linkjes geven wat mij betreft een heldere uitleg. Mijn gevoel weet wat juist is.

 

http://www.vaccinesrevealed.com

Gratis aanmelden voor de online documentaire

 

 

Vaccine ignorance door Dr. John Bergman (1 uur)

The Cure for 97% of Diseases door Dr. John Bergman (1 uur)

Vaccines revealed introductie (2 minuten)

Vaccinaties en de link met autisme (uit de omstreden documentaire Vaxxed)

Interview met de producer van Vaxxed

Shots in the Dark: Silence on Vaccine

 

Overige informatie:

Vaccin Vrij

Nederlandse Vereniging Kritisch Prikken

 

VACCINEER NIET BIJ TWIJFEL


Vaccineer je kinderen niet voordat je zeker weet:

- Welke inhoudstoffen er in een vaccin zitten en van welke producent het vaccin is;

- De bijwerkingen van het vaccin hebt uitgezocht en goedgekeurd;

- Een verklaring van veiligheid ondertekent krijgt van de betreffende persoon die de vaccinatie geeft;

- De arts antwoord geeft op de vraag: waar komt uw informatie over veiligheid vandaan? Welke studies heeft u gelezen of is het omdat iemand het u heeft verteld?;

- Je alle documenten en onderzoek hebt gelezen en bovengenoemde documentaires hebt gezien;

- Je 100% overtuigd bent dat je kind geen schade kan ondervinden van een vaccinatie.

Herborist Kruidengeneeskundig Advies in Sneek Friesland