Herborist/Lezingen

LEZINGEN 2018

Op dit moment ben ik druk bezig samen met Freugde Acupunctuur en Voeding in Sneek (Tietsia Binnema) een aantal lezingen voor te bereiden. U kunt zich alvast aanmelden en ontvangt dan t.z.t. meer informatie over datum en tijdstip.

Lezing Griep, Kanker, Gezondheid en Voeding Tietsia Binnema en Lars van Hemmen Traditioneele Chinese Geneeskunde en Westerse Kruidengeneeskunde

VERWACHTE LEZINGEN


De lezingen zijn een unieke combinatie van traditionele westerse natuurgeneeskunde en Traditionele Chinese Geneeskunde. U hoort herborist Lars van Hemmen en een acupuncturist Tietsia Binnema. De combinatie van deze twee geneeskunden geeft een boeiende kijk op ziekte en genezing en u gaat met een hoop kennis naar huis. U ontvangt een handout van de lezing. Onder voorbehoud worden de volgende lezingen vanaf het voorjaar in 2018 gegeven:

 

A) Griep, koorts en verkoudheid: Oost, West, thuis best

Hoe ontstaat griep, wat is koorts en de functie van verkoudheid. In deze lezing krijgt u meer kennis over het proces van de griep vanuit de natuurgeneeskunde en vanuit de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM). U krijgt andere inzichten en kennis van middelen om griep en verkoudheid te begeleiden.


B) Kanker volgens de TCM en de kruidengeneeskunde: een alternatief

Deze lezing is bedoeld om kanker en alternatieve behandelingen bespreekbaar te maken. U krijgt kennis van kanker in relatie tot voeding, Cannabis, Salvestrolen, kruiden en kanker volgens de Traditionele Chinese Geneeskunde.


C) Voeding en gezondheid: van bodem tot energie

Een algemene visie op gezondheid vanuit kruidengeneeskunde en de Traditionele Geneeskunde in relatie met voeding. Laat voeding uw medicijn zijn en medicijn uw voeding. We beginnen bij de bodem en eindigen bij energie.

DEELNAME LEZINGEN

De prijs voor deelname aan een lezing is € 30,00 per persoon.

AANMELDEN

U kunt gewoon even een e-mail sturen met uw naam en contactgegevens. Geef ook op voor welke lezing u interesse heeft. Wij verwerken de aanmeldingen persoonlijk, daardoor kan het even duren voordat u reactie krijgt.

Stuur voor aanmelding een e-mail naar larsvhemmen@gmail.com.

Herborist Kruidengeneeskundig Advies in Sneek Friesland