Home Kruiden Voedingsadvies Kanker Vaccinatie Consult
Flowers

Een gezond mens
heeft duizend wensen,
een ziek mens maar één.

Jan Mens

Maak een afspraak

Herborist Lars van Hemmen

Maak een afspraak

Kruidenconsult

Gezondheidsklachten vragen een totaalaanpak die bestaat uit voedingsaanpassingen, ondersteuning met geneeskrachtige kruiden en eventueel leefstijlaanpassingen. Ik geef persoonlijke adviezen en begeleiding.

Anamnese gesprek & persoonlijk advies

De praktijk is voor anamnesegesprekken op afspraak open op maandag of dinsdag tussen 09.00 - 17.00 uur. In een anamnesegesprek zoek ik naar mogelijke oorzaken van de klacht(en). Een consult bestaat uit een anamnesegesprek en het uitwerken van een persoonlijk advies. Daarnaast coach ik het proces en worden vervolgafspraken ingepland passend bij uw situatie. Het advies bestaat altijd uit drie onderdelen: voeding, omgevingsfactoren en geneeskrachtige kruiden.

Het anamnesegesprek bepaalt of een uitgebreid advies en vervolgafspraak nodig is. Een vervolgafspraak is meestal eens per 4 - 8 weken. Naast het anamnesegesprek komen vaak kosten voor de aanschaf van een of meerdere kruidenproducten.

Tarieven en vergoeding

Ik kies er bewust voor om mij niet aan te sluiten bij een zorgverzekeraar of beroepsvereniging. Mijn visie op gezondheid wijkt dusdanig af van de visie van zorgverzekeraars dat ik mij niet wil laten belemmeren door de opgelegde regels. Een ‘gezondheidscoach’ wordt niet vergoed. Bent u niet in staat te betalen dan kunt u wel gewoon een afspraak maken. Ik wil iedereen de mogelijkheid geven alternatieve (kruiden)geneeskunde te gebruiken ongeacht het inkomen. Zo betalen mensen met een goed inkomen ook een beetje mee aan de gezondheid van mensen die het minder hebben. Het is mijn diepste overtuiging dat dit zo hoort in het leven.

• Consult/vervolgconsult (45 min.) € 45,00

• Anamnese/intakegesprek (ca 1,5 uur) € 95,00

• Persoonlijk advies uitwerken € 55,00

• Klein consult (ca 1/2 uur) € 25,00

• Producten, afhankelijk van de klachten

Routebeschrijving

De praktijkruimte is in het centrum van Sneek aan de Zwarteweg 4, in het bedrijfsverzamelpand.
Ik deel de ruimte met Acupunctuur en Voeding Freugde (Friesland).

Parkeren: u kunt gratis parkeren achter het pand (even melden bij de intercom voor het hek aan uw linkerzijde). Bij het uitrijden gaat het hek vanzelf open.

Annuleren van een afspraak

Een afspraak kan eenvoudig per e-mail tot 48 uur van te voren geannuleerd worden. Als u vergeet te annuleren wordt de gereserveerde tijd van 1 consult (€ 45,00) in rekening gebracht.

Herborist Lars van Hemmen in Friesland voor een Persoonlijk Kruiden advies
Indicaties Reckeweg Ziekteverloop

Geneeskrachtige kruiden kunnen ingezet worden bij alle ziekte. Kruidengeneeskunde is de oorspronkelijke geneeskunde overal ter wereld.


Adresgegevens:
Zwarteweg 4
8603 AA Sneek
M 06 13 888 467
(Gedeelde ruimte Freugde)